• 18 mei 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 79 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

De jeugd had de kick-off al weer 3 weken terug voor het hervatten van de training waarbij vele corona maatregelen in acht moesten worden genomen. Afgelopen donderdag begon dus ook de “operatie” voor de hervatting van de trainingen bij de 18-plussers. Dus de senioren van de selectie, de veteranen en van za.3 en za.4.

Ofschoon er voor de volwassenen nog meer beperkingen zijn dan voor de jeugdleden is de eerste training ook een succes geworden.

De niet-selectie elftallen hadden het hele veld 5 tot hun beschikking, en dat was best nodig want er was een hele ruime opkomst. Bij de selectie moest men zich van te voren opgeven om aan de training deel te nemen. Want bij de eerste training waren we gebonden aan een totaal van 20 aanmeldingen. De spelers werden in drie groepen verdeeld voor onder andere een afwerkvorm en circuit- plus conditionele training waar ook een bal bij werd gebruikt. Ondanks dat het passen en meten was vanwege de 1,5 meter maatregel werden de trainingen succesvol uitgevoerd (zie foto rapportage). De spelers waren dan ook weer blij dat ze het veld op mochten. Een mooie bijkomstigheid was dat de training werd gevolgd door een mix van spelers van het huidige en nieuwe seizoen.Met een gezonde balans zodat iedereen elkaar wat beter kon leren kennen. De klik was er dan ook direct waardoor een ieder met een lach op het gezicht het complex verliet. Dinsdag 18/5 volgt een 2de training waarbij weer een andere groep de training kan hervatten. Waar de coronacrisis mensen uit elkaar haalt zie je dat wanneer de teugels weer iets kunnen vieren mensen weer dichter bij elkaar komen, … uiteraard op gepaste afstand.

Share:

Geef een reactie