• 22 mei 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 120 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

De eindfase van de maand mei is ook binnen de voetballerij een moment van herbezinning.

Tussen 01-20 juni dienen de teams voor seizoen 20/21 bij de KNVB aangemeld te worden.

Dat betekent dat de clubs graag voor 31 mei van hun leden willen weten hoe of wat?

Geen bericht is in deze goed bericht, want dat betekent dat je lid blijft en dat de club op je rekent.

Wil je toch iets anders gaan doen, dan moet je zulks voor 31 mei aangeven.

Op de website treft U op de Home-page onder het kopje “OVER RVC CELERITAS” het sub-kopje “AFMELDEN/UITSCHRIJVEN” aan. Na afwikkeling van een aantal procedures (is contributie betaald, zijn er nog goederen – tas, trainingspak, wedstrijdtenue – in bruikleen die teruggeven moeten worden aan de club?) wordt in het KNVB-registratie syteem Sportlink door onze ledenadministratie de “virtuele handtekening” gezet om met het vertrek bij onze club in te stemmen. Zolang deze handtekening niet geplaatst is blijft een speler geblokkeerd in de KNVB systemen.

 

Voor nieuwe leden treft U op de Home-page het kopje “AANMELDEN” … hier graag nauwkeurig uw gegevens invullen. Deze inschrijving zorgt er voor dat de club daarna contact met U zal opnemen via onze Ledenadministratie.

 

Wilt U weten hoe het voelt om Celeritaan te zijn? Kijk eens naar deze twee jonge nieuwe leden. Hubert en Mo, welkom bij onze club en veel voetbalplezier toegewenst !

 

Share:

Geef een reactie