• 18 juni 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 136 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

De jeugd van RVC Celeritas traint in de maanden juni en juli gewoon door. Dit zal de komende 6 weken alleen op het kunstgras mogen zijn want de grasvelden zijn door de gemeente ingezaaid dus mogen absoluut niet betreden worden.

De trainingen van de jeugd zullen voortduren tot aan de zomer vakantie.

In deze periode hopen wij onze eigen leden te vermaken en als bijvangst nog wat extra jeugdleden enthousiast te maken.

Dus vraag om je heen aan vriend(inne)tjes om ze zin hebben om met jullie mee te gaan naar een training. Ze zijn van harte welkom. Maar laat een nieuw gezicht wel even kennis maken met jeugdcoordinator Ton en met je eigen trainer.

Verder gebruiken wij deze periode om de jeugd in te delen voor het nieuwe seizoen.

Ook maken we in deze periode een start met train-de-trainer, zodat ook onze trainers komend seizoen een goede start kunnen maken.

Dit is ook een mooie tijd om met een en ander overleg te hebben over zaken van het nieuwe seizoen, zodat iedereen in de vakantie ook echt vrij is.

We trainen gewoon op dinsdag en donderdag van 18:00 tot 19:00 t/m onze JO13 teams. En de JO17 kan onder leiding van trainer Alper blijven doortrainen van 19:15 tot 20:30 uur. van 19:00 uur – 20:00 uur.

Helaas geldt dit (nog) niet voor de Mini’s op zaterdag. Daar proberen we nog een oplossing voor te vinden.

Ook willen we U aan een nieuw lid voorstellen. Kingsley Osei zal in het warme bad van trainer Alper ingedeeld worden, de JO17.

Ook de senioren zijn nog steeds actief. En dan alleen op de donderdagavond. De selectie traint op vrijwillige basis o.l.v. Roger Smees vanaf 20:00 uur. De senioren van za.3 en za.4 plus de zo.Veteranen trainen ook vanaf 20:00 uur. Dan lijkt er ruimte van 19:00 – 20:00 uur op donderdag voor de Walking Footballers plus de jeugd van JO17. We zijn dit nu even aan het uitpluizen en afstemmen. Definitieve berichtgeving hierover volgt snel. Want het is superdruk op het hoofdveld op donderdag (zie foto)

 

Share:

Geef een reactie