• 27 juni 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 79 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

De Ministars hebben het seizoen in stijl afgesloten.

De groep van 4-5-6 jarigen stond voor de corona outbreak o.l.v. Aad Molenkamp (namens allen, dank Aad !), maar nadat vanaf 29 april de kids weer voor het eerst de velden op mochten van het RIVM heeft jeugdcoordinator Ton Reijntjes de kinderen bij de hand genomen en werd wekelijks op zaterdag met veel enthousiasme gesport. En dat was best bijzonder, omdat de ouders hun jonge kroos aan Ton moesten meegeven, terwijl zijzelf niet het terrein op mochten omwille van de corona beperkingen. Inmiddels is dat laatste gelukkig weer mogelijk sinds twee weken, maar zaterdag 27 juni was dan toch echt de laatste speelronde voor de Ministars. En voor deze speciale gelegenheid waren er ook 6 kinderen die via Haaglanden Beweegt konden aansluiten en die met hun neus in de boter vielen … euhhh of eigenlijk gebak, ijs en limo … omdat we de seizoenafsluiting een feestelijk tintje wilden geven. Bovendien kreeg ieder kind nog een mooie oorkonde in de vorm van ‘prijsje’.

Mede door het prachtige weer, de slingers, de vele ouders, broertjes en zusjes en perfecte organisatie van Ton kregen alle deelnemers een warme groet van Rvc Celeritas mee de zomerstop in. En … tot volgend seizoen … ergens eind augustus goed deze website in de gaten houden ….

 

Hieronder nog wat sfeerfoto’s

Share:

Geef een reactie