• 11 juli 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 160 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Je zult het haast niet geloven, maar de eerste oefenwedstrijden zijn al weer gespeeld.

Graaf Willem II VAC organiseerde een soort van zomeravondcompetitie waar onze eigen RVC Celeritas za.4 voor werd uitgenodigd.

Onze mannen zegevierden met 0-3 door doelpunten van Yassine, Achie en Thierry.

Dat het eerste teambiertje hierna weer gedronken werd (de pitcher) moge duidelijk zijn.

Voor de volgende wedstrijden is soms ook RVC Celeritas verantwoordelijk om voor een scheidsrechter te zorgen. Mocht je interesse hebben om even op een speelse wijze aan het 10.000 stappen plan te voldoen, dan kun je je melden bij de jongens van het 4e (Robbert en/of Jeroen). Cees en Ron weten wel hun contactadressen …

Heb je geen zin in 10.000 stappen, maar wel in 10.000 andere dingen, dan kun je ook altijd op ons Sportpark terecht.  Door de komst de komende 2 jaar van ADO Den Haag lijkt het er op dat kleedkamers 9 en 10 niet voor onze jongens gebruikt kan worden. Maar door een inspanning van Hans, Dennis en vrienden wordt kleedkamer 7&8 omgebouwd tot een super kleedkamer. Hieronder krijg je daarvan een eerste indruk. Dus mocht je tijdens de vakantie een dagje over hebben en je bent bereid om je hulp aan te bieden, meld je dan bij Hans of Dennis voor een afspraak. Ook hiervoor geldt … Cees en Ron weten wel hun contractadressen mocht je die zelf vergeten zijn …

Share:

Geef een reactie