• 11 juli 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 138 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Ben je een ouder, verzorger, voetballiefhebber en heb je interesse om je in te zetten voor RVC Celeritas? Meld je dan snel aan bij het bestuur, bijvoorbeeld als coach, of trainer, of wellicht heb je horeca- ervaring en kun je deze inzetten in onze kantine. We hebben de meest uitlopende functies, dus vertel ons wat je leuk vindt en dan denken we mee. Ook vragen die betrekking hebben op tijdelijke functies zijn welkom.

                                                                               Sportief

Soms win je en soms verlies je, maar hoe dan ook overwin je. Want als het tegenzit sta je op en schop je het verder dan je verwacht. Wij staan voor veerkracht, voor doelen halen, prestaties leveren, verbeteren, winnen, overwinnen en dat geldt voor iedereen, van elk niveau, van elke afkomst en leeftijd. We dagen je uit en dat doen we met respect voor elkaar en dat voel je in de club.

We schudden elkaar de hand (of een boks tijdens covid#19), sluiten met z’n allen af, want samen uit, samen thuis. We leren van elkaar, gaan nieuwe vriendschappen aan en delen een gemeenschappelijke passie; voetbal.                                                                             

                                                                               Saamhorigheid.

We zijn positief en optimistisch. Samen scoren, daar gaan we voor. Sporten is vooral jezelf zijn, met een glimlach op je gezicht. Gelijkwaardig, want iedereen telt mee en doet mee.

Wij maken de club samen en dat betekent dat je samen zorgdraagt voor een nette, respectvolle en veilige voetbalclub.

We spreken elkaar daarop aan en we luisteren naar nieuwe ideeën. Sportief, eerlijk en open. We waarderen elkaar en geven elkaar complimenten, zodat we kunnen groeien als individu en als team. Samen maken we de club waar je bij wilt horen.          

                                                                                 Sterk

Wij maken ons hard voor een solide en goed georganiseerde, gestroomlijnde club, met duidelijke regels en afspraken. Een club en een team waar we van op aan kunnen. We zijn trots op de veiligheid en stabiliteit van onze club. We spannen ons daarvoor blijvend in en dat zorgt dat we ook op tijd kunnen ontspannen. We omarmen elk talent, want met de juiste kracht, op de juiste plek zijn we sterk.

Theo de Reuver TC RVC CELERITAS.   

 

Misschien zien we hier al zo’n toekomstige sportieveling? Want Mo Boutasmit (2008) komt dit jaar onze JO13 versterken. Met links van hem onze vrijwilliger Peter de Kryger die Mo een fijne sportieve toekomst toewenst.

 

 

 

Share:

Geef een reactie