• 17 juli 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 173 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Minutenspel RVC Celeritas seizoen 2020

Het seizoen 2020 / 2021 gaat een heel bijzonder jaar worden voor onze club, RVC Celeritas. Het vlaggenschip heeft zich weten te versterken met de nodige ervaring en jong talent. In combinatie met de reeds bestaande selectie met routine en talent, zal ons vlaggenschip een gooi doen naar de titel.

Om er voor te zorgen dat dit gaat lukken, hebben wij jullie support nodig. En hoe leuk is het om thuiswedstrijden van ons eerste elftal te kijken en dit spannender te maken door het volgende spel?

Hoe werkt het? Iedereen (wel of geen lid) mag meedoen. Er zijn 90 minuten te verkrijgen. Op is op.  Koop jouw minuut voor EUR 20,- en jij bent ‘eigenaar’ van deze minuut tijdens alle 13 thuiswedstrijden. Iedere thuiswedstrijd maak jij kans op 50 EUR prijzengeld. Dit maakt het kijken naar onze thuiswedstrijden nog spannender en leuker. Wanneer een doelpunt valt in jouw minuut, dan ben jij de gelukkige winnaar. Als voorbeeld:

– Minuut 30 gekocht – Gescoord in minuut 30 – 50 EUR prijzengeld

Zo makkelijk is het!

LET OP! Minuut 45 en minuut 90 zijn speciale minuten. Hoe vaak vallen er goals in de extra speeltijd? Heel vaak dus! Als eigenaar van minuut 45 of 90 ben jij automatisch in het bezit van de extra tijd. Dus valt er een goal in minuut 96, dan ga jij er als eigenaar van minuut 90 ook vandoor met het prijzengeld. Omdat dit een erg populaire en ruime minuut is, kosten de 45e en 90e minuut geen 20 EUR, maar 40 EUR.

Aanmelden Doe jij hier ook aan mee? Meld je dan aan voor onze eerste competitiewedstrijd. Hierna is het helaas niet meer mogelijk een minuut te kopen. Je kan je melden bij Dylan Durban of Dennis Hendriks in de kantine en direct contant afrekenen. Lukt het je niet om ons in de kantine te bereiken, stuur dan een mail naar xavihendriks@gmail.com en geef voor de zekerheid 2 minuten door, zodat bij een reeds verkochte minuut, we direct de 2e optie (minuut) kunnen vastleggen voor je.

Prijzengeld uitkeren Uitkering van het prijzengeld is altijd na iedere thuiswedstrijd in de kantine vlak na de wedstrijd. Dus zorg niet dat je direct na de wedstrijd naar huis gaat, dan kan je weleens het prijzengeld missen.

Spelregels op een rij Omdat wij houden van fairplay, hieronder een opsomming van de spelregels. Bij alle twijfelgevallen is de beslissing van Dylan Durban en/of Dennis Hendriks van toepassing.

– Minuut 1 t/m 44 & 46 t/m 89 kost 20 EUR per minuut – Minuut 45 en minuut 90 kost 40 EUR per minuut – Uitkering prijzengeld altijd na de wedstrijd in de kantine (50 EUR per thuiswedstrijd maximaal) – Wanneer er meerdere winnaars qua minuten zijn (ivm meerdere goals in de minuten van verschillende eigenaren), zal de 50 EUR naar rato verdeeld worden per persoon. VB bij 5 goals in 5 minuten van verschillende eigenaren, betekent 10 EUR per eigenaar aan prijzengeld. – Minuutaanduiding scorebord is van toepassing. – Een minuut geldt als lopende minuut. Daarmee bedoelen wij dat wanneer je eigenaar bent van bijv. minuut 5, dat vanaf 4:01 de 5e minuut is aangebroken en loopt tot 5:00.  – Er geldt geen limiet voor het aankopen van minuten. Je mag meerdere minuten kopen als eigenaar.  – Registratie van aangekochte minuten is in bezit van Dylan Durban en Dennis Hendriks. Deze zal na de eerste competitiewedstrijd gepubliceerd worden op facebook en Instagram van RVC Celeritas.

Share:

Geef een reactie