• 24 juli 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 176 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Donderdag 23 juli 2020…..de 1e burenvete tussen Refleks en Celeritas is beslecht met veel doelpunten en uiteindelijk menig omhelzing op afstand….. en voldoende drank en snacks. Op deze onderdelen verschillen de 2 sportclubs niets veel van elkaar. 

De wedstrijd werd voorafgegaan aan een zeer goed bezochte, vervroegde en ingekorte trainingstijd voor het 3e, 4e en veteranen. Van 19.00 tot 20.00 uur zijn nl wel moeilijke tijden voor de werkenden, maar er werd alom begrip getoond en inspanningen geleverd om tijdig aanwezig te zijn voor deze bijzondere avond, waarvoor onze dank. De Walking Football- groep presenteerde zich op de hun vertrouwde tijd en overtuigden menig toeschouwer hoe veel plezier voetbal kan brengen.  

Reclame voor sport in het algemeen en voor Celeritas en Refleks in het bijzonder en in optima forma !!!

Dat onze voetballers van de korfballers wonnen was uiteindelijk geheel in de lijn der verwachtingen…. maar dat de in koningsblauw gehulde “mietjes” zich zo sterk presenteerden vervult ons met respect voor de veelzijdigheid van de edele korfballers. We willen het er daarom ook bij laten dat VEOKS, dat bestond uit een combinatie van korfballers van de Christelijke Korfbalvereniging VEO te Voorburg en onze buren Refleks (derhalve VEOKS), slechts 1x scoorde, maar hiermee wel de spreekwoordelijk eer redde. 

De volgende ontmoeting zal zijn rond de korf van Refleks. En we verwachten dat de uitslag dan ongeveer andersom zal zijn.

Hieronder nog wat sfeerfoto’s …

 

Share:

Geef een reactie