• 2 augustus 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 226 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Update 7 augustus: De komst van de BVO sectie van ADO Den Haag (welkom !!) betekent voor RVC Celeritas dat er de komende twee seizoenen wat nieuwe spelregels op het Sportpark zijn. Kort samengevat zijn dit de meest opvallende zaken:

ADO Den Haag heeft een eigen voetbaldorp gebouwd mbv portocabins en een hekwerk. Ook horen daarbij de twee grote kleedkamers 9 en 10, de scheidsrechter kleedkamer 20 (boven), kleedkamer 8 en het grote ballenhok.

De trainingsfaciliteiten van ADO Den Haag zijn veld 2, veld 3 en het tribuneveldje (hiervan wordt ook het onderhoud gedaan door firma VRIJ).

RVC Celeritas heeft de beschikking over veld 1 en veld 4.

De Mini’s en jeugd t/m JO12 plus de lichtvoetige Walking Footballers kunnen van het tribuneveld gebruik maken indien dit niet door ADO bezet is. Dus niet op zaterdag als inloopveld.

Frisbee vereniging Ultimate Prime verschuift haar trainingsavonden van di./do. naar ma./wo. Zij trainen dan op veld 4 van 20:00-21:30 uur, officieel op een half veld, maar dan in de lengte van dat halve veld. Betekent in theorie dat veld 4 voor Rvc Celeritas voor een half veld (in de andere lengterichting) beschikbaar is … misschien dat we er wat aan hebben, maar dat vergt wel enige creativiteit. Gelukkig voor ons beiden heeft Rvc Celeritas op ma./wo. geen activiteiten op veld 4 gepland, maar mocht het ooit zo ver komen, houd hier dan rekening mee.

Alle zaken in het clubhuis blijven voor onze club min of meer ongewijzigd.

Onze eigen selectiespelers hebben (met goedkeuring van de stichting) kleedkamer 6/7 samengesmolten tot een nieuwe grote kleedkamer. Verder krijgt de club de beschikking over kleedkamers 1,2,3,4,5 plus de kleedkamers boven.

Het kleine ballenhok blijft bij RVC Celeritas.

Als parkeerplaats van de losse goaltjes (de 6 pupillengoals en de verschillende mini-goals) lijkt de ruimte bij de lichtmasten tussen veld 4 en 5 de meest geschikte plek.

Via hang(cijfer)sloten dienen de goaltjes daar beveiligd te worden bij einde training/wedstrijd.

Op zaterdag wordt veld 4 immers het speelveld waarin de ene week 3 veldjes zullen worden uitgezet en de andere week 2 veldjes. En na het eenvoudig opruimen op hetzelfde veld kan veld 4 daarna weer snel vrij worden gemaakt voor de aansluitende senioren wedstrijden. Op zondag hebben de veteranen (35+, zoals dat miv komend seizoen heet) de keuze voor veld 4 of veld 1.

Ook zal veld 4 op dinsdag en donderdag de belangrijkste trainingsgrond voor de jongste jeugd + overige senioren worden en veld 1 voor de oudere jeugd + selectie senioren. Met het tribuneveld als ontsnapping voor de lichtvoetige doelgroepen en onder geschetste voorwaarden.

De ene grote losse goal zal in de speciale insparing op veld 1 tussen de dugouts een vaste plek kunnen krijgen.

In de loop der tijd zullen er vast nog aanscherpingen plaatsvinden agv het fenomeen voortschrijdend inzicht, maar we hopen U zo toch al vast enigszins te kunnen voorbereiden. Wij snappen dat het intieme en compacte gevoel van veld 1, 2 en tribuneveld van afgelopen seizoen nu met het uitwijken naar veld 4 even wat anders is, maar het bestuur van de club is enorm verguld met de komst van ADO naar ons sportcomplex omdat wij hopen dat de spin-off voor een positieve bijvangst voor de club zal kunnen gaan zorgen.

 

Share:

Geef een reactie