• 16 augustus 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 107 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Beste leden. Afgelopen zaterdag was het super gezellig op ons Sportpark. Een grote opkomst op de training en als kroon op het werk de kickoff van het seizoen met een oefenwedstrijd tegen Duindorp SV. Helaas konden de Scheveningers nog maar één team op de been brengen waardoor het andere deel van de selectiegroep tot trainen gedoemd was …

Gelukkig zijn er ook geen ongelukken gebeurd.

Waarom deze negatieve invalshoek???

Welnu, zie hieronder de foto van de (nood)ingang van ons terrein.

Deze ruimte MOET vrij gehouden worden voor ambulance en andere hulpverleners.

Parkeren van de scooters, brommers, fietsen dus gaarne op de daarvoor aangewezen plekken op ons Sportpark.

 

Verder nog een belangrijke mededeling vanuit het bestuur.

Een sportclub is een verzameling van familie en (sport)vrienden en van alle leeftijden, waarbij we verantwoordelijk zijn voor elkaars welzijn.

We lezen dat er rondom de selectie ADO Den Haag 4 corona-gevallen geconstateerd zijn, reden voor hen om bijv. niet te spelen (sterkte buurman!)

Ook onze club zal niet gevrijwaard zijn/blijven van de covid19 besmetting. Bij de eerste golf hebben we daar al de wrange gevolgen van meegemaakt.

Mocht het nu in deze 2e golf het geval zijn … informeer belanghebbenden (bestuur en kader) opdat we als club adequate maatregelen kunnen nemen.

We hebben hierin de verantwoordelijkheid om elkaar te helpen om dit monster gezamelijk de kop in te drukken.

 

 

Share:

Geef een reactie