• 18 augustus 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 91 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Het bestuur heeft deze week contact gehad met het landelijke Corona centrum van de GGD.

Daar luidde de verklaring dat bij jongeren die nu geen klachten hebben een test ook niets zal uitwijzen. Corona kan zich echter na 2 weken wel gaan openbaren, waardoor een test zeer belangrijk is.

Leden of ouders van leden die van vakantie terugkeren uit een oranje gebied worden verzocht om 2 weken niet op de vereniging te verschijnen. Hetzelfde geldt voor hen die gezondheidsklachten hebben.

De club wil deze maatregel standaard uitvoeren en als volgt gaan coordineren.

Er zijn 3 doelgroepen op de club.

jeugd: coördinator Ton Reijntjes

selectie: coordinator Theo de Reuver

overige senioren ( incl. dames en Walking Football): Raymond de Kruif.

Deze coordinatoren zijn het aanspreekpunt om te melden wanneer een lid van onze club corona-klachten heeft danwel uit een oranje gevarengebied komt.

Deze coordinatoren vd betreffende doelgroepen bij Celeritas zullen bijv noteren wanneer het lid zich aangemeld heeft en wanneer de 2 weken quarantaine tijd dan voorbij is.

Is de quarantaine tijd voorbij dan moet er weer contact zijn met het lid om te weten te komen of er wel/geen klachten zijn. Bij klachten: verplicht test laten doen.

Zodra je klachtenvrij bent dan zullen de coordinatoren weer accoord geven voor deelname aan trainingen.

Overleg altijd eerst voordat je weer verschijnt op de vereniging.

Sorry beste Celeritas leden voor deze vreemde protocollen, maar we kunnen niet voorzichtig genoeg zijn voor ons allen … jong en oud.

Share:

Geef een reactie