• 13 september 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 220 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Graaf Willem II VAC za.1 – RVC Celeritas za.1 = 0-2

De derde en laatste wedstrijd uit de bekercompetitie leverde de derde solide winstpartij op. Leon en Vially (kort voor tijd) schoten met scherp tegen een stugge tegenstander die wij straks in de competitie ook gaan tegenkomen. Wie we ook zullen ontmoeten en die indruk gemaakt hebben met een eerste plek in de bekercomptitie zijn Quintus, BMT en VCS. De eerste bewijzen voor de 4e klasse E als de premier league van de vierdeklassers zijn hier best al mee geleverd …

 

Scheveningen 4 – RVC Celeritas za.2 = 3-1

De teleurstelling droop van de gezichten af toen het team na de wedstrijd terugkeerde uit het vissersdorp. In het bekerduel tussen de twee vierdeklassers zat er eigenlijk veel meer in dan dat er uit kwam. Bryan zorgde voor het sportieve hoogtepuntje.

 

Verburch 6 – RVC Celeritas za.3 = 0-1

Het team van aanvoerder/leider Arwin is uitgebekerd. VELO heeft 6 punten en onze za.3 heeft 4 punten. Nootdorp (waar za.3 vorige week 1-1 tegen speelde) kan met 4 punten nog over VELO heen, maar dan moet het wel winnen van Verburch dat dus twee keer nipt verloren heeft.

 

RVC Celeritas za.4 – Ariston’80 14 = 2-1

Een zwaarbevochten zege in een hele leuke wedstrijd met de ADO bvo selectie somstijds als aandachtig toeschouwer. Tja, dat kan niet iedere voetbalploeg uit de reserve 8e klasse zeggen. Zoals gezegd de sfeer tussen de lijnen was prima. Twee ploegen die voetballend het verschil probeerden te maken en die het fysieke deel keurig op zak hielden. Halverweg de eerste helft sprintte Galid naar de 1-0. Na de pauze kwamen de Delftse studenten uit een hoekschop langszij: 1-1. Het slotwoord was voor Thierry die een hoekschop goed getimed onder de lat knikte: 2-1. Rest nog te vermelden dat Ariston’80 één keer het aluminium raakte en onze za.4 deed dit twee keer aan de andere kant.

 

 

Uitslagen afgelopen weekeinde 12/13 september:

 

Graaf W II VAC 1 – RVC Celeritas 1 = 0 – 2

Scheveningen 4 – RVC Celeritas 2 = 3 – 1

Verburch 6 – RVC Celeritas 3 = 0 – 1

RVC Celeritas 4 – Ariston’80 14 = 2 – 1

 

DHC 35+1 – RVC Celeritas 35+1 = 4 – 2

 

RVC Celeritas JO17-1 – VELO JO17-5 = 8 – 3

Erasmus JO13-1 – RVC Celeritas JO13-1 = 5 – 9

RVC Celeritas JO13-2 = vrij

RVC Celeritas JO11-1 = vrij

RVC Celeritas JO11-2 – vv Schipluiden JO11-3 = 15 – 1

RKDEO JO10-2 – RVC Celeritas JO10-1 = 5 – 7

RVC Celeritas JO10-2 = vrij

BMT JO9-1 – RVC Celeritas JO9-1 = 17 – 1

GSC ESDO JO8-2 – RVC Celeritas JO8-1 = 0 – 27

RKDEO JO8-5 – RVC Celeritas JO8-2 = 5 – 5

 

Share:

Geef een reactie