• 14 september 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 148 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Beste voetballeden en medebewoners van ons Sportpark. U zult onze vlag al langere tijd op het Sportpark hebben zien hangen, derhalve een kleine introductie van onze kant i.v.m. ….

Ultimate Frisbee – Gratis Introductie Trainingen

Op woensdag 16, 23 en 30 September geeft Ultimus Prime introductie trainingen van 20:00 – 21:30. Deelname is gratis. Je leert de spelregels en de belangrijkste worpen. Natuurlijk spelen we ook een wedstrijd. Het enige dat nodig is sportkleding en je eigen drinkwater.

Hoewel geen harde grens, maar vanaf 18 jaar is de doelgroep. Iets jonger zou evt kunnen, afhankelijk van de persoon z’n/haar fysiek. Dat de training (pas) om 20:00 begint, vormt mogelijk al wel een natuurlijke leeftijds selectie.

 

Adres:

Sportpark Prinses Irene
Schaapweg 2
2285 SP Rijswijk
http://tiny.cc/UP_outdoor_location

Opgave is niet noodzakelijk, maar vinden we wel fijn. En mocht je maar 1x kunnen, dan is dat ook geen probleem. We zijn te bereiken via info@ultimusprime.com

 

Share:

Geef een reactie