• 20 september 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 120 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

In het nieuwe seizoen willen we bij de thuiswedstrijden van ons eerste team de traditie voortzetten om wekelijks een pupil van de week te kiezen.

Deze jeugdspeler wordt dan uitgenodigd om zich om 13:00 uur te melden in de bestuurskamer boven, waarna hij/zij de hele voorbereiding van het eerste elftal meemaakt. Er ligt een heuse wedstrijdbal te wachten met daarop allemaal handtekeningen van de eerste elftalspelers. Na het bijwonen van de wedstrijdbespreking volgt het omkleden in de kleedkamer, de warming-up op het veld – waarin onze pupil natuurlijk ook getest wordt op zijn/haar vaardigheden – en bij de opkomst op het veld de toss bijwonen en de aftrap verrichten. Daarna kun je de eerste helft plaatsnemen in de dugout om in de rust weer in de veiligheid van de eigen familie terug te keren. Kortom een heel spannend avontuur.

 

Vorig seizoen hebben we 8 jeugdleden gehad totdat covid19 het seizoen afbrak.

Gianni Pavan van de JO8-1 viel de eer te beurt om seizoen 20/21 de eerste pupil van de week te zijn. Hieronder een korte foto impressie.

Share:

Geef een reactie