• 20 september 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 170 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

RVC Celeritas 1 – GDA 1 = 3 – 3

In de eerste competitieronde van 4E werd er flink op losgescoord. In 6 wedstrijden liefst 43 doelpunten, een gemiddelde van 7 per wedstrijd. Dat belooft wat dit seizoen. Op een drukbezet Sportpark zat de sfeer er al meteen vanaf het begin goed in. Een ruim bemeten buitenterras, een goede doorloop in de kantine en een ruime spreiding van toeschouwers langs de lijn en tribune zorgde er voor dat een ieder zich bewust was van de 1,5 meter samenleving. Het prachtige zonnetje, een korte vuurwerkshow, rood-gele rookfakkels, gast-spreker Fred Zuiderwijk die de sponsors Sir Winston, L-Groep en De Waal & Steenks, beide voetbalteams plus ‘t arbitrale trio aan het publiek voorstelde, en de pupil van de week zorgden voor een heerlijke opwarmer voor het spektakelstuk van de middag, de wedstrijd tegen GDA.

De Loosduiners verrasten met 0-1 na een scherp aangesneden vrije trap en een kopbal bij de eerste paal. Even hiervoor miste GDA een pingel. Er zouden er nog twee volgen, beide voor onze Vially, die met deze buitenkansjes wel raad wist (1-1 en 2-2). Tussen de bedrijven door nam GDA met 1-2 de leiding door een lucky-goal (half geblokt schot die door het effect onbereikbaar was voor onze sluitpost Dennis). Toen invaller Marco kort voor tijd de 3-2 keurig in de bovenhoek krulde kwam de overwinning (met 10 man spelend na 2x geel in 44e minuut voor Umit) in zicht. Echter bijna in het eindsignaal van arbiter Kloet mocht GDA nog 1x aanleggen voor een hoekschop. De wederom scherp ingesneden bal werd door de Loosduinse luchtmacht tot 3-3 gepromoveerd. Met zware teleurstelling en opgeluchte blijdschap verlieten beide ploegen de arena waar het publiek bij het sportieve duel de grote winnaar was.

 

RVC Celeritas 2 – Westlandia 4 = 1 – 0

De za.2 revancheerde zich van de teleurstellende nederlaag van vorige week. Met 14-15 man was het team van duo Raymond/Dave compleet en was iedereen gebrand op een goed resultaat. Het zonnetje op het grasveld zorgde er voor dat bij het doorwisselen iedereen z’n rust kon pakken om binnen de lijnen vol gas te geven. Het tempo lag hierdoor m.n. in de tweede helft hoog en werd Westlandia langzaam aan kapot gespeeld. Er ontstonden steeds meer gaten, en nog meer kansen, maar op soms miraculeuze wijze bleef het openingsdoelpunt uit. Totdat Bryan op rechts zijn snelheid benutte, twee Naaldwijkers uitspeelde en de bal panklaar breed legde op Alper: 1-0.

De 2-0 werd doorkruist door de paal bij een schitterende vrije trap van Emre die echt een beter lot verdiende.

 

RVC Celeritas 3 = vrij

 

RVC Celeritas 4 – Victoria’04 7 = 5 – 1

De KNVB heeft in al haar wijsheid onze za.4 in een Schiedams/Vlaardings/Westlandse poule ingedeeld met slechts 1x dicht bij huis in Delft. Zo ontvingen de boyz als eerste Victoria’04. Leuke ploeg, gezellige pot maar via de tussenstanden 1-0 en 1-1 bleken de Victorianen uiteindelijk toch een maatje te klein: 5-1. Galid, Robbert, Joey en een prachtige goal van onze rechterflank speler met hipster knotje in de korte hoek na een explosieve solo plus een doelputenmaker die het geheugen ontsproten is, tekenden voor de eerste competitiewinst.

 

TAC’90 35+2 – RVC Celeritas 35+1 = 2 – 2

 

RVC Celeritas JO17-1 = vrij

HBS JO13-4 – RVC Celeritas JO13-1 = 9 – 4

RVC Celeritas JO13-2 = vrij

Quintus JO11-1 – RVC Celeritas JO11-1 = 3 – 7

DHL JO11-4 – RVC Celeritas JO11-2 = 1 – 12

RVC Celeritas JO10-1 – WIK JO10-2 = nnb

RVC Celeritas JO10-2 – SEV JO10-2 = 5 – 8

RVC Celeritas JO9-1 – Full Speed JO9-2 = nnb

RVC Celeritas JO8-1 = VELO JO8-3 = 11 – 9

RVC Celeritas JO8-2 – DSO JO8-7 = nnb

Share:

Geef een reactie