• 4 oktober 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 64 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Gisteren, bij het eerste voetbal corona weekend, was Jethro van Melsen onze pupil van de week.

Door de KNVB richtlijnen werden toeschouwers slechts onder bijzondere omstandigheden toegestaan, maar pupil van de week is daar er zeker één van. U ziet hier in de fotoshoot hoe Jethro zich kranig verweerde tussen al die grote mannen bij de wedstrijdbespreking, de warming-up en als klap op de vuurpijl het verrichten van de aftrap, waarbij Jethro solerend door de GSC-ESDO defensie clubgenoot Bencho voor deed hoe hij een paar minuten later de openingstreffer voor zijn rekening kon nemen.

Als beloning kreeg Jethro een bal mee naar huis met handtekeningen van alle selectiespelers.

 

Share:

Geef een reactie