• 4 oktober 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 117 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

RVC Celeritas 1 – GSC ESDO 1 = 2 – 0

Opluchting en vreugde streden om voorrang bij afloop van de zware battle met GSC-ESDO. Opluchting omdat na twee gelijke spelen eindelijk de eerste competitiewinst geboekt werd. En vreugde omdat de winstpartij ons team weer terug bracht in de spotlights om de macht in de 4e klasse E. De start van onze ploeg was flitsend. De bal werd strak in en rondgespeeld en medespelers werden op het juiste moment gevonden om elkaars kwaliteit ten volle te benutten. De 1-0 van Bencho was dus geen verrassing. Al na 4 minuten. In de eerste helft bleef het spel van een goed niveau. Na de thee liep het stroever. Kwam ook doordat de gasten een tandje bijschakelden. Gevaarlijke situaties waren er zat voor het domein van doelman Dennis. Maar aan de andere kant deden zich ook kansen voor om de voorsprong te verdubbelen. Nadat verschillende kansen vermorst werden moest de beslissing uiteindelijk vanaf de stip komen. Appie T werd binnen de 16meter gevloerd, Vially mikte raak vanaf 11 meter: 2-0.

 

RVC Celeritas 2 – DSVP 5 = 5 – 0

Samen met Concordia voert ons team de ranglijst aan met 9 punten uit 3 duels. DSVP is geen hoogvlieger en de jongens uit Pijnacker wisten al bij aanvang te melden dat zij niet blij waren om in een poule spelen met 6 selectieteams. Het voorspellende vermogen bleek juist te zijn, want de 5-0 was een bescheiden afspiegeling van het krachtsverschil.

 

RVC Celeritas 3 – sv Wassenaar 4 = 2 – 4

De eerste helft speelden onze jongens onder hun niveau. Een 0-4 ruststand was het gevolg. In de tweede helft liep het beduidend beter, maar verder dan 2-4 kwamen we niet.

 

RVC Celeritas 4 – sv Poortugaal 11 = 3 – 0

Het 4e blijft zich met goed spel bovenaan de ranglijst melden. In de eerste helft waren er handenvol kansen, maar of het vizier stond te hoog afgesteld of een fantastische keeper was een sta-in-de-weg. Maar een schuiver binnenkant paal van Thierry en een afgestrafte verdedigingsfout tilden de ruststand toch naar 2-0. Ook na de thee waren de Rotterdammers de onderliggende partij ofschoon zij ook een enorme kans kregen op de aansluitingstreffer. Na de 3-0 van Galid was de strijd gestreden en was er nog tijd om een kwartier ontspannen de bal rond te kunnen laten gaan. Helaas lukte dit opzetje niet helemaal.

 

Sv Madestein 35+1 – RVC Celeritas 35+1 = nnb

 

RVC Celeritas JO17-1 – FC ‘s-Gravenzande JO17-5 = 6 – 2

Afgelopen donderdagavond tegen sv Houtwijk werd een 0-4 ruststand omgebogen naar een 6-4 overwinning. Zaterdag tegen FC ’s-Gravenzande was het ook een bijzondere partij want bij een 2-1 voorsprong waren de gasten diverse keren heel erg dichtbij een gelijkmaker. Maar met kunst- en vliegwerk hield onze JO17 stand, om daarna genadeloos toe te slaan en de score uit te bouwen naar een veilig 6-2 marge.

 

RVC Celeritas JO17-1 – sv Houtwijk JO17-1 = 6 – 4

 

Loosduinen JO13-1 – RVC Celeritas JO13-1 = 6 – 4

 

RVC Celeritas JO13-2 – KMD JO13-2 = 0 – 5

Het lang verwachte competitiedebuut gaf zicht op een ploeg die nog de nodige stappen moet maken. De jongens waren met 13-14 spelers present, maar telden na afloop wel een afvaller. Jammer. Met training en samenspel zijn er vast voldoende mogelijkheden om nog een flinke progressie te maken.

 

VELO JO11-3 – RVC Celeritas JO11-1 = 0 – 13

 

Den Hoorn JO11-6 – RVC Celeritas JO11-2 = 2 – 9

 

RVC Celeritas JO10-1 – SVH JO10 = 9 – 4

 

RVC Celeritas JO10-2 – HVV JO10 = 1 – 14

 

RVC Celeritas JO9-1 – SVH JO9 = 2 -11

 

RVC Celeritas JO8-1 – RKAVV JO8 = 17 – 4

 

FC Zoetermeer JO8-5 – RVC Celeritas JO8-2 = nnb

 

RVC Celeritas JO8-3 = indeling aanvraag ingediend

 

RVC Celeritas Mini’s

J.l. zaterdag dan toch eindelijk de uitgestelde start omdat het vorige week door de overvloedige regenval werd afgekeurd. Met jeugdcoordinator Ton en eerste elftalspeler Marco als spelbegeleiders. Inmiddels zijn alle ouders in een groepsapp verenigd, waardoor de communicatie geoptimaliseerd is. Toen onze Mini’s al om 09:00 uur met hun voetbalsessie bezig waren, meldde zich later op de ochtend ook een groepje ADO’ers die een hersteltraining wilden afwerken op het tribuneveld. Het was fantastisch om te horen dat onze trotse profs het schouwspel dat zij zagen onder geen beding wilden verstoren en dat er ‘net zo makkelijk’ even uitgeweken werd naar veld 2. Samenwerking in optima forma. En later op de avond 3 punten in de knip bij de verre uitbeurt tegen VVV Venlo. TOP!

 

Share:

Geef een reactie