• 8 oktober 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 129 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Beste jeugdleden. Door het erbarmelijk slechte weer van de laatste dagen zijn de grasvelden onbespeelbaar. Maar wellicht nog belangrijker, met een dichte kantine en kleedkamers en 30%-60% regenkans tot na 18:00 uur is het risico voor het oplopen van een griepje (en de corona schaduw) onevenredig groot.

De senioren voeren een eigen beleid en trainen ook pas vanaf 20:00 uur. Dan lijkt het droog te zijn. De uitkomst is nu nog onbekend.

JEUGDLEIDERS opgelet: Voor de leiders van de teams die a.s. zaterdag een wedstrijd hebben, kom naar de club om even 3 ballen op te halen. Wij zorgen er voor dat er iemand om 17:15 uur aanwezig is om U de ballen te geven.

Dank, de jeugdcommissie.

Share:

Geef een reactie