• 7 november 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 84 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

GROTE CLUB ACTIE + CONTRIBUTIES + FESTIVITEITEN

 

FESTIVITEITEN

Het vorig jaar in het leven geroepen KERST jeugdtoernooi om de Hans Lammertink Cup vindt dit jaar geen doorgang. De wisselbekers schuiven één jaar door … want dan gaan we er weer tegenaan.

Sinterklaas zal dit jaar ons clubhuis niet bezoeken.

De traditionele Nieuwjaarsreceptie zal in januari 2021 geen doorgang vinden.

Ook een ingeplande vrijwilligersavond/sponsoravond wordt uitgesteld.

De ALV (Algemene Leden Vergadering) die aanvankelijk op de agenda prijkte voor November 2020 is ook tot nader order uitgesteld.

 

GROTE CLUB ACTIE

Het bestuur wil haar leden een enorm groot compliment maken met de inspanningen om van de Grote Club Actie zo’n groot succes te maken.

Terwijl de actie nog loopt (de trekking is 8 december, dus voordient kunnen er nog loten gekocht worden) laat de teller al een opbrengst voor de club zien die de €2.000 overschrijdt. Een werkelijk fantastisch bedrag dat we gaan besteden voor de aanschaf van twee pupillengoals (2m x 5m), twee kleine goaltjes (1m x 3m) en een 10-tal Derby Star ballen.

We houden verder de teller nauwkeurig in de gaten wie de meeste loten heeft/hebben verkocht … rondom de trekking volgt de uitslag.

Ook grote dank voor de aanjagers van deze clubactie … Ilona, Susan en Dennis B.

 

CONTRIBUTIE

Het zal U niet verbazen dat de club het water aan de lippen staat met de weinige activiteiten op ons Sportpark.

Sponsoring en contributies van de leden zijn nu de enige bron van inkomsten. De rekeningen blijven daarentegen doorlopen ondanks zeer gewaardeerde edoch ontoereikende ondersteuningen via derde partijen (gemeente, overheid). Het bestuur doet haar leden een dringend beroep om de uitstaande contributiebedragen te voldoen op NL61 INGB 0000 350159 tnv RVC Celeritas ovv naam + elftal.

De KNVB mikt er op om vanaf half januari (tot eind juni) de competities weer op te starten.

De leden die door corona in financiele moeilijkheden zijn gebracht verzoeken wij contact op te nemen per email met penningmeester@rvcceleritas.nl

Voor de leden met een OoievaarsPas kunt U afspraken maken per email met ledenadministratie@rvcceleritas.nl

 

Share:

Geef een reactie