• 9 november 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 143 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

De zaterdag 4 van RVC Celeritas heeft de 2e corona pauze aangegrepen om zichzelf eens heerlijk te verwennen. En de club daarmee uit de wind te houden.

En daar was voldoende aanleiding toe, want de mannen kunnen terugkijken op een sportief gezien fantastisch kalenderjaar.

In seizoen 19/20 finishte za.4 op de 1e plaats met 14-35 voor Wassenaar dat weliswaar één verliespunt minder had, maar nog diverse lastige inhaalwedstrijden voor de boeg had.

Op 7 maart 2020 werd de laatste wedstrijd gespeeld. Een 1-4 zege bij SVC’08. De week daarvoor werd de enige nederlaag van 2020 geleden: op 29feb20, 2-1 bij Wilhelmus, de schrik(kel)dag.

En zoals de KNVB in de eredivisie de afgebroken rangschikking ondanks oneven gespeelde wedstrijden als eindstand beschouwde, kunnen we vaststellen dat za.4 eigenlijk een soort van kampioenschap te vieren had. Maar ja we weten allen dat corona hier een stokje voor stak.

Edoch eind juli, toen we na de versoepelingen toch weer enigszins van de zomer konden genieten, werd er een boot afgehuurd voor een rondje door de plaatselijke wateren.

 

Seizoen 20/21 begon met een sterke reeks van drie bekerwedstrijden. Twee zeges en één gelijkspelletje. En in de competitie werd deze score geëvenaard waardoor za.4 met 3-7 op de 3e plaats staat. Op 3 oktober werd thuis – als laatste duel – tegen Poortugaal met 3-0 gewonnen.

Op de KNVB Voetbal-app staan er al weer voor de standaard teams wedstrijden ingepland voor 23 januari 2021, dus wellicht dat we vanaf deze datum weer de wei in kunnen …

 

En als dat gebeurt, dan gebeurt zulks in een geheel nieuwe outfit. Want dat hebben de mannen met elkaar geregeld. Met een stuk of 5-6 sponsors als grondlegger is er gezorgd voor kleding en ballen. Daarnaast – zo vernamen wij – hebben ze ook een sponsor die voor een kratje bier zorgt na elke wedstrijd. De clubvoorzitter heeft de heren al gevraagd of ze ook niet beter meteen een sponsor kunnen zoeken om voor hen te voetballen … dan kunnen ze namelijk meteen aan het bier J

Share:

Geef een reactie