• 14 november 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 53 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Wauw wat een training was het voor je de JO17-1. Dit keer stond er mooi en verschillend materiaal klaar voor de jongens op het veld. Dennis Young, de hoofdtrainer van de selectie, stond met zijn enthousiasme klaar om de jongens een professionele “selectie” training te geven. Het team was blij en verrast om dit te zien en gingen gelijk vol gas er tegen aan. Onbewust hebben de jongens veel meters gemaakt op het veld. Dennis Young BEDANKT!

Hieronder volgen een paar foto’s van het team dat onder de bezielende leiding van trainer Alper en leider Suus zulke hoge ogen gooit in de competitie. En wanneer we naar de trainingsopkomst kijken (15 man midden in coronatijd) waarvan de kern al vele jaren bij elkaar speelt, dan verklaart dit de progressie die de jongens als elftal maar ook individueel doormaken.

De club is super trots op dit elftal !!

Share:

Geef een reactie