• 19 november 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 60 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

… Vanaf woensdag 25NOV de frisbeeclub weer “corona proof”  gaat starten van 19.00-20.30 uur?

 

… Onze jeugdcoordinator Ton Reijntjes met een zware oogontsteking, die hem aan de rechterkant voor bijna 90% het zicht ontneemt, meer in het ziekenhuis te vinden is dan op het sportveld? En dat wij Ton natuurlijk heel veel sterkte toewensen bij een spoedig herstel?

 

… Onze hoofdtrainer Dennis Young door z’n rug is gegaan en hierdoor ook beperkt is in zijn bewegingsvrijjheid?

 

… Alle ‘oudjes’ van de club nog allen fit zijn?

 

… We na de persconferentie van di.17/11 vanaf vandaag do.19/11 kunnen terugkeren naar de situatie van 14 oktober; dus trainen in viertallen op 1,5 meter afstand voor de senioren + jeugdteams die onderlinge wedstrijden mogen blijven spelen.

 

… Hoewel de coronacijfers een daling laten zien, een definitief besluit over de hervatting van de competities ook nog ver weg is? Niet eerder dan december zal de KNVB hierover een definitief besluit nemen.

 

… De KNVB heeft een ‘stimuleringsbudget’ beschikbaar heeft gesteld. Verenigingen die vóór het weekend van 23/24 januari een voetbalactiviteit willen organiseren kunnen hiervoor een plan indienen en een tegemoetkoming aanvragen tot maximaal €400 excl. BTW. De ingezonden ideeën worden op volgorde van binnenkomst beoordeeld.

 

… U op de foto hieronder kunt zien dat er ondanks de beperkingen door de jeugd in grote getalen getraind wordt. Iedere dinsdag en donderdag? En dat wij de trainers die hier iedere week weer staan enorm dankbaar zijn?

 

… U hier onder enkele leuke teamfoto’s van onze jeugd kunt zien?

 

Share:

Geef een reactie