• 10 december 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 172 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Beste ouders,

De Grote Club Aktie 2020 ook voor RVC CELERITAS zit er op. Door jullie kinderen heeft de club een prachtige opbrengst behaald van netto 2330 euro. De club zal dit goed gaan besteden en schaft hier nieuwe doeltjes en trainingsmaterialen voor aan.

Ieder kind zal naast onze dankbaarheid vanavond do. 10 december ook een versnapering ontvangen als dank voor hun inzet. Daarnaast zullen wij de twee teams met de meest verkochte loten een extra beloning geven. Deze zullen vanavond tijdens de training een tegoedbon ontvangen voor Indoor Speed Soccer in Rijswijk.

Wij zijn als (jeugd) bestuur super trots met het behaalde resultaat en willen daarom iedereen nogmaals bedanken voor hun inzet. Uiteindelijk doen we het allemaal met elkaar voor hetzelfde doel, namelijk onze kinderen laten sporten op een zo fijn mogelijke manier.

Aangezien het vanavond de laatste training van 2020 zal zijn, hopen wij ook iedereen te mogen verwelkomen en wensen iedereen alvast fijne feestdagen toe en een voorspoedig 2021.

Tot volgend jaar op dinsdag 12 januari tijdens de eerste training van 2021 !!!

Het (jeugd) bestuur.

Hieronder ziet U de prijsuitreiking van 10 december en het vele volk dat ondanks corona tweewekelijks op ons terrein actief is dankzij als onze vrijwilligers. Jammer dat de twee initiators Ilona en Suus niet aanwezig konden zijn, maar zij horen ook op deze foto’s te staan … namens de club dank, dank, dank !!! Jullie allen zijn fantastisch !

 

 

BERICHT van TON REIJNTJES

Deze week is Ton (onze jeugdcoordinator) succesvol aan zijn oog geopereerd in het LUMC.

Ton is inmiddels weer terug in Haga Leyenburg om verder te herstellen.

Vanaf zijn ziekbed dankt de overdonderde Ton alle jeugdleden en ouders met hun lieve berichtjes. Ton is zeer verguld met al deze steunbetuigingen en wenst ook iedereen fijne feestdagen en een gezond 2021 toe.

Share:

Geef een reactie