• 11 december 2020
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 80 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Zeer geslaagde clinic voor de ADO Den Haag G-Storks op het Sportpark Prinses Irene

ADO Den Haag in de Maatschappij is al jaren actief met het promoten van het G-voetbal in de regio. Hiermee wil de club G-voetballers een kans geven om tijdens verschillende activiteiten te voetballen.

In dat kader zijn op 9 december op het Sportpark Prinses Irene de Skillgames gehouden.

De Skillgames werden georganiseerd door Players United in opdracht van de Bijzondere Eredivisie.

Sinds september 2019 doen de ADO Den Haag G-Storks mee aan de Bijzondere Eredivisie! De Bijzondere Eredivisie is een competitie opgezet door de Nederlandse Stichting Gehandicapte Kind en de Vriendenloterij om ook kinderen met een beperking de kans te geven om voor een eredivisieclub uit te komen.

Hans Lammertink van L-Groep Totaalonderhoud B.V.  was graag bereid om het Sportpark Prinses Irene hiervoor ter beschikking te stellen.

Op onderstaande foto staan de deelnemers met op de voorgrond ADO-spelers Milan van Ewijk en Michael Mulder en uiterst links Hans Lammertink (bestuurslid Stichting Beheer Exploitatie Sportfaciliteiten Rijswijk) en uiterst rechts Björn Lugthart wethouder Mobiliteit, Dienstverlening, Gezondheid, Sport en Organisatie van de Gemeente Rijswijk.

Share:

Geef een reactie