• 19 januari 2021
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 89 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.
Regen, wind, sneeuw of storm, het maakt de jeugd en trainers van onze club niet uit want op de onderstaande foto’s kunt U zien dat er 3 grote trainingsgroepen zijn …. De JO8 en JO10 zien we hier op het hoofdveld, met de eerste JO17 activiteiten op de achtergrond. En op veld 4/5 zien we ook grote aantallen jongens van de JO9 en elders de JO13.
De avondklok vanaf 21:00 uur maakt het noodzakelijk dat we het accent van onze trainingsactiviteiten willen leggen van 18:00 – 19:00/19:30 uur. Kunnen we allemaal een dik uur goed trainen, daarna ballen opruimen, lichten uit en snel naar huis.
Share:

Geef een reactie