• 8 februari 2021
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 61 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.
Door de sneeuwval en de bevroren ondergrond is het veld vanaf zondag 7 FEB tot nader order voor alle jeugd en senioren afgekeurd. Zodra de velden weer bespeelbaar zijn zullen wij dit melden.
Verderop ziet U de foto van onze twee clubmannen Bob en Jan, die vlak voor de sneeuwval weer zwerfafval op het park aan het opruimen zijn geweest. Het zag er weer tof uit, waardoor we straks bij smeltende sneeuw een mooi straatje over hebben. Overigens, op last van de gemeente moet het toegangshek tijdens de Corona pandemie open blijven om de nabij wonende jeugd de kans te geven om te komen sporten. En daar wordt gelukkig volop gebruik van gemaakt. Hopelijk letten onze buurtbewoners ook op hen die het zwerfvuil, zoals mondkapjes, blikjes en plastic spul op de grond achterlaten en hen daar op aanspreken. Want anders moet onze club RVC Celeritas daar voor opdraaien. Gelukkig hebben we enthousiaste vrijwilligers, die dit zonder morren oppakten, maar de club kan hun energie wel op betere en plezierigere manieren aanwenden.
Share:

Geef een reactie