• 4 maart 2021
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 51 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.
Doordat er wegens Corona geen wedstrijden zijn toegestaan voor de jongens, hebben we onderling het team verdeeld in kleine teams om zo een toernooitje te kunnen spelen. Op een zonnige zaterdag speelden de teams wedstrijden tegen elkaar van 24 minuten, onder leiding van Hassan (speler van de selectie) die de wedstrijden floot. Hartstikke bedankt Hassan !!
De jongens waren enthousiast maar moesten ook weer even wennen aan de strijd. Al snel hadden ze allemaal de winnaarsmentaliteit te pakken. De wedstrijden waren leuk en spannend en op de achtergrond hoorden we de jongens rekenen hoeveel doelpunten ze nog moesten halen om te winnen. De winnaars ontvingen een RVC Celeritas champion-shirt en een medaille. Super leuk ! Bedankt sponsor, ook namens de jongens. Het was een leuke ochtend voor zowel de jongens als voor ons als begeleiding. Het team, wat gevormd werd door Gijs, Levy, Sami en Kaan, werd de algeheel winnaar van dit eerste 4 tegen 4 toernooi van de JO17, maar het was een close-call !
Jullie trotse leidster Suus en trainer Alper.
Hieronder de foto van het winnende team.
Share:

Geef een reactie