• 4 maart 2021
  • ron
  • Geen categorie
  • 0
  • 100 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

We hoeven elkaar niet uit te leggen hoe ontzettend belangrijk onze vrijwilligers zijn. De trainers die iedere di/do bijna 80 kinderen op de sportclub ontvangen om ze een heerlijke sportavond helpen bezorgen, daar begint het mee.

Deze maand willen we Dzibo Kurtanovic, trainer van de JO10-1, even uit de schaduw laten treden. Als (jeugd)bestuur kennen we Dzibo als een sociaal betrokken trainer die niet alleen zelf als voetballer een zeer verdienstelijke staat heeft opgebouwd, maar die zich ook als trainer over “zijn kinderen” ontfermd gelijk een leeuw over zijn welpen.
Als geste heeft jeugd voorzitter Hans Boutens onze Dzibo verrast met een cadeaubon van bol.com en een bos bloemen.

Dzibo, bedankt!

 

Share:

Geef een reactie