• 1 april 2021
  • hans
  • Club Nieuws
  • 0
  • 121 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Harald L├╝schen heeft zich aangemeld om keeperstrainer van onze jeugdige talenten te worden. In ver vervlogen tijden maakte hij deel uit van RVC als zeer talentvolle en gedreven keeper. De laatste tijd was hij bij BSC’68 in Benthuizen werkzaam in dezelfde funktie. Daarnaast is hij ook al weer enige tijd verdienstelijk Walking Football-lid van Celeritas. Hij is ongelooflijk blij om weer op het oude vertrouwde Prinses Irene Sportpark aan de slag te kunnen en hoopt dat er na hem nog velen de weg weten te vinden naar de Celetitas jeugdafdeling, want die zitten echt in een mooie groeispurt.

Wij wensen Harald en onze keepers-talenten een ongelooflijk fijne tijd met elkaar.

Het bestuur

Share:

Geef een reactie