• 2 april 2021
  • hans
  • Club Nieuws
  • 0
  • 89 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Ron Mangelmans

Enige tijd geleden kregen we van Ron Mangelmans, onze uitermate gewaardeerde, vakkundige en gezellige secretaris te horen dat hij zijn funktie niet meer kan bekleden vanwege gezondheidsredenen. Hij was naast zijn funktie altijd een gewillig oor voor iedereen en bood zijn hulp aan daar waar nodig was. We gaan hem erg missen binnen de vereniging en wensen hem, uiteraard uit naam van iedereen, een mooie tijd samen met z’n gezin. Hartelijk bedankt voor al het prachtige werk wat je voor RVC Celeritas gedaan hebt en we zien je vast nog eens terug op het sportpark.

 

 

Cees Kouwenhoven   ( Algemeen Voorzitter)                                        

Ook de website werd up-to-date gehouden door Ron. Hiervoor zijn 2 personen die dit gaan opvangen. Berichten (graag met foto) voor de site kunnen per email gestuurd worden naar ceesenank@gmail.com voor een laatste check door Cees Kouwenhoven (voorzitter).Hans Boutens plaats het dan op de site.

Hans Boutens 

 

Raymond de Kruif ( tijdelijk Secretariaat)

Het vertrek van Ron is een aderlating op bestuurlijk vlak. Het secretariaat van Ron zal nu tijdelijk overgenomen worden door Raymond de Kruif. Raymond komt uit een echt rood/geel gekleurd gezin en heeft zich jaren ingezet als vice voorzitter van Celeritas.

 

Van betrokken vader tot vereniging medewerker.

Dennis Baak (Penningmeester)

Dennis Baak was tot 2019 verbonden aan VELO, waar zijn zoon keepte. Na een paar proeftrainingen bij RVC Celeritas voelden vader en zoon zich bij ons direct thuis en stond Dennis open om onze vereniging ook daadwerkelijk te helpen. Gezien zijn financiële achtergrond werd de functie van ad interim penningmeester bij RVC Clarita’s een waardevolle toevoeging voor de club. Mocht je vragen of ideeën hebben betreffende zijn vakgebied, schroom dan niet om hem aan te spreken of stuur hem gerust een mailtje via penningmeester@rvcceleritas.n

 

John vd Wal   (bestuurslid  Algemeen Zaken Zaken   )

Een volgende a.i. toevoeging is ook ontstaan om het bestuur van Celeritas weer op sterkte te brengen. John vd Wal, die in een ver verleden bestuurslid van RVC was, heeft zich bereid verklaart om zich in te zetten als bestuurslid algemene zaken.

 

Algemene Ledenvergadering

In afwachting op de Algemene Ledenvergadering is het van groot belang dat er zich meer vrijwilligers gaan melden voor een bestuurtaakje (waar onder het secretariaat) bij RVC Celeritas. Aanmeldingen graag via de site.

 

 

Het Bestuur

 

Share:

Geef een reactie