• 22 mei 2021
  • hans
  • Geen categorie
  • 0
  • 59 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Jeff zijn tas.

Jeff is een aantal weken tijdens een training vast blijven staan in het kunstgras bij het wegdraaien, waardoor er in een mum van tijd een dikke knie en veel pijn ontstond. Nu, na enkele onderzoeken, is er nog steeds met weinig zekerheid te zeggen wat er precies aan de hand is omdat de vocht in z’n knie een 100 % prognose verhindert. Hij moet veel rust houden met wat lichte oefeningen. Mocht de pijn terugkomen, zal er nogmaals naar gekeken worden of er niet ergens een scheurtje in zit. Jeffrey is zelf positief, omdat hij redelijk snel zijn knie weer kon gebruiken zonder al te veel hinder.

 

Het bestuur en de leden wensen Jeffrey een voorspoedig herstel…. Sven Huizinga┬á van PUUR wil hem graag het beste advies geven en hulp bieden….om het herstel verantwoord te laten verlopen naar weer een sportief seizoen.

Share:

Geef een reactie