• 19 juni 2021
  • hans
  • Geen categorie
  • 0
  • 48 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Op woensdag 7 juli 2021 vindt op Sportpark Prinses Irene (Schaapsweg 2) te Rijswijk de Menzis ADO Den Haag G-Voetbaldag plaats. Tijdens deze middag worden G-sporters uit de regio uitgenodigd om een Skill Games Parcours af te leggen samen met de spelers en speelsters van ADO Den Haag.

We verzamelen om 13:30 en de activiteit duurt van 14:00 – 16:00. Er hebben zich al veel scholen en verenigingen ingeschreven, maar we willen ook jullie de kans geven om jezelf aan te melden voor deze dag. Ben jij tussen 10-20 jaar? Val jij onder de doelgroep van het G-Voetbal? Heb jij zin in een sportieve activiteit? Meld je dan nu aan!!

Aanmelden kan via een mail naar k.brouwers@adodenhaag.nl. In deze mail staat jouw naam, leeftijd en kledingmaat. De aanmelding staat tot woensdag 30 juni open.

Share:

Geef een antwoord