• 14 juli 2021
  • hans
  • Geen categorie
  • 0
  • 35 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

 

Zondag 29 augustus 2021 om 13.00 uur zal er een open voetbaldag met allerlei trainingsvormen komen voor kinderen met autisme.

Hiermee hopen we ook in Rijswijk deze vorm van voetbalsport onder de aandacht te brengen en aan te kunnen bieden, omdat het in Rijswijk nog steeds niet mogelijk is maar wel zeer gewenst. Voorlopig zal er eerst alleen getraind worden.

Met deze open dag hopen we bekendheid te krijgen waardoor veel kinderen van deze doelgroep de mogelijkheid krijgen om ook aan voetbal mee te doen.

We hebben wel wat handjes nodig, zoals begeleiding en/of trainers, die 1x per week op zondag een uurtje deze jongens en meisjes trainen en ondersteunen. Het is voor deze doelgroep wel belangrijk dat we steeds dezelfde trainers en begeleiding aanbieden.

Om de nodige kennis te krijgen in omgang met kinderen met autisme bieden we een interessante korte cursus aan, waar je je gratis voor kunt aanmelden.

Weet je iemand of heb je zelf interesse of vragen stuur dan ff een berichtje via info@rvcceleritas.nl

Hartelijk bedankt,

Harald Lüschen en John vd Wal, contactpersonen RVC Celeritas Autivoetbal.

Share:

Geef een antwoord