• 19 juli 2021
  • hans
  • Geen categorie
  • 0
  • 48 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Zaterdag 17 juli waren 8 teams op het Sportpark Prinses Irene bij RVC Celeritas te gast om te strijden om de felbegeerde L-Groep Cup.

De opkomst was geweldig en de wedstrijden waren een lust voor het oog. Naarmate het einde naderde, liep de spanning op totdat de teams na afloop op het podium werden geroepen door de hoofdsponsor van het toernooi, Hans Lammertink. Toen viel alle spanning weg en volgden er 3 euforisch momenten.

Het toernooi werd gewonnen door het vriendenteam van Robin van Ravesteijn. De 2e plaats kwam op naam van een sterk acterend Haagse Hout en het 4e elftal van RVC Celeritas pakte met trots de 3e plaats.

 

 

1e plaats (team Robin)

 

2e plaats (Haagse Hout)

 

3e plaats (RVC Celeritas 4)

.Uiteraard werden de scheidsrechters, waarvan Dick vd Meer er een van was, niet vergeten. šŸ™ˆ Ze ontvingen van Hans Lammertink beiden een mooie fles Bacardi voor hun prima begeleiding op dezewarme zomerdag.

Het werd nog erg laat, want na afloop werd er ouderwets gezellig samen van een biertje en maaltijd genoten, waarbij de muziek het geheel afmaakte.

Komplimenten voor de organisatoren van het toernooi, de sportieve teams en allen die zorgden voor een goed lopende catering.

 

 

Share:

Geef een antwoord