Activiteitencommissie

Even voorstellen… dit is de activiteitencommissie van RVC Celeritas!

Ik ben Khäty en ben moeder van 4 meiden waarvan de oudste 26 en de jongste 11 is. Ben in Arnhem geboren en opgegroeid en woon sinds 1 februari 2020 in Rijswijk. Mijn jongste dochter voetbalt in de Mo11 en zodoende ben ik in de activiteiten commissie gerold. De keuze was makkelijk om dit te gaan doen omdat ik het super leuk vind om een lacht te kunnen toveren bij de Kids en leuke dingen voor hen en voor de club te doen.

Ik ben iemand die je moet leren kennen, ik ben recht door zee wat niet altijd geaccepteerd wordt en ben eerlijk en duidelijk, ik kan hard over komen maar zal zeker niemand bewust kwetsen! Als je mij iets vraagt zal je altijd een eerlijk antwoord krijgen!

 

Hallo, ik ben Priscilla Jalhay, geboren in delft. En woon nu ruim 10 jaar in Rijswijk. Ik heb 1 dochter Chayenne van Rossem en die is gek op voetballen. En speelt dus ook bij de meiden team MO11. Haar vader is Patrick van Rossem en hij is de coördinator van de meidenteams van RVC Celeritas.

Vanuit de club gevraagd of ik interesse had om mee te doen aan de activiteitencommissie. En dat leek mij wel zo leuk daar een steentje aan bij te dragen. Omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken. En omdat het ook mijn werk is (ik ben pedagogisch medewerker) dacht ik dus waarom ook niet van mijn werk ook mijn hobby maken. Ik kijk heel erg uit naar het bedenken van allerlei leuke activiteiten voor de jeugd & senioren. Samen met de andere meiden van het team!

Bekijk hier onze sponsors