AUTI-VOETBAL

RVC Celeritas is begin september, al weer voor het 3e seizoen, gestart met  trainingen te verzorgen voor jongens en meisjes met een vorm van autisme.

De trainingen waren aanvankelijk eerst alleen op de zondagochtend, maar met ingang van dit seizoen is er een extra trainingsdag toegevoegd, te weten op de woensdagavond, omdat we ons ook goed willen voorbereiden op competitie-voetbal voor een aantal jongens en meisjes van deze groep.

Ons competitie-team heeft momenteel 6 jongens en 1 meisje en traint iedere woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur en iedere zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur.

Het recreatieteam, wat alleen traint, bestaat uit 2 meisjes en 2 jongens en trainen om de week op de zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur. De leeftijden van beide teams variëren van 14 t/m 17 jaar.

De 1e competitiehelft zal lopen van 8 oktober tot 17 december en daarna volgt er een 2e competitiehelft waarvan de poule en startdatum nog niet bekend zijn. Er wordt in teams van 7 spelers (jongens en meisjes) op een half veld gespeeld.

De 1e poule-indeling voor het RVC Celeritas competitie-team bestaat uit de volgende teams: Floreant, NOC Kralingen, PGS/VOGEL, s.v. Slikkerveer, RVC Celeritas en Yvv de Zwervers.

Wedstrijdschema: 8 oktober:

YVV DE Zwervers – NOC Kralingen

Floreant –  RVC Celeritas

sv Slikkerveer – PGS/Vogel

5 november:

IJVV DE Zwervers – Floreant

PGS/Vogel – RVC Celeritas

NOC Kralingen – sv Slikkerveer

19 november:

PGS/Vogel – IJvv de Zwervers

RVC Celeritas – sv Slikkerveer

Floreant – NOC Kralingen

3 december:

NOC Kralingen – PGS/Vogel

RVC Celeritas – IJvv de Zwervers

SV SLIKKERVEER – Floreant

10 december:

IJvv de Zwervers – sv Slikkerveer

17 december:

NOC Kralingen – RVC Celeritas

PGS/Vogel – Floreant

 

Autivoetbal commissie:

– De begeleiding van onze teams is in enthousiaste handen van: John vd Wal, Aad Maat en Bas Oldman.

– De trainers zijn Harald Lüschen, Dennis van Booma en enkele vaders die bij de trainingen assisteren.

– … alle administratieve zaken rond dit team.

Heeft uw zoon of dochter (mogelijk) een vorm van autisme, vindt hij of zij voetballen hartstikke leuk, dan bent u van harte welkom bij deze teams om gezellig mee te doen en te ondervinden hoe leuk het bij RVC Celeritas is. Naast gezellig bezig zijn, zijn de trainingen ook bij uitstek geschikt ter verbetering van de motoriek en de sociale vaardigheden.

 

Voor info of aanmeldingen kunt u terecht via info@rvcceleritas.nl of bij  Dennis Booma via dbooma@kpnmail.com

Bekijk hier de leden van de club van 1907

Bekijk hier onze sponsors