• 5 januari 2022
  • hans
  • Jeugd Nieuws
  • 0
  • 79 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Beste Ouders/Verzorgers,

Vanaf dinsdag 11 januari starten we officieel weer met trainen.

Maandag 3 januari heeft het kabinet laten weten dat er door kinderen t/m 17 jaar weer tot 20.00 uur getraind mag worden. Er zijn dus ook geen beperkingen meer mbt onze trainingstijden en veldindeling.

Doordat de jeugdafdeling blijft groeien en we iedereen een goede training willen blijven aanbieden moeten wij als club wel het eea aanpassen in onze trainingstijden en veldindeling.

Vanaf 11 januari ziet de veldindeling voor de trainingen er als volgt uit:

JO7, JO8, MO9 en MO11: Dinsdag op veld 1 (kunstgrasveld) van 18:00 tot 19:00 uur. Donderdag op veld 4 (veld achter het zwembad) van 18:00 tot 19:00 uur.

JO9, JO10 en JO11:
Dinsdag op veld 4 (veld achter het zwembad) van 18:00 tot 19:00 uur. Donderdag op veld 1 (kunstgrasveld) van 18:00 tot 19:00 uur.

JO13 t/m JO15 trainen vanaf 11 januari van 19:00 tot 20:00 uur, roulerend op veld 1 en 4.

Daarnaast zijn er wat huishoudelijke zaken die we graag nog even bij u onder de aandacht brengen:

Contributie:
Uit onze administratie blijkt dat voor dit seizoen nog niet iedereen alle contributie volledig heeft voldaan. Graag verzoeken wij u om dit binnenkort te doen. Alle informatie hierover vindt u op deze site (www.rvcceleritas.nl) onder het kopje Contributie – RVC Celeritas. Mocht het u niet lukken of heeft u geen factuur ontvangen, meldt dit dan bij een van de coördinatoren of neem contact op met penningmeester@rvcceleritas.nl.

Trainingshesjes:
Tijdens onze trainingen maken wij gebruik van hesjes voor de kids. Deze worden momenteel wekelijks gewassen door 1 a 2 ouders. Om dit wat eerlijker te verdelen willen wij u vragen of iedereen een keer de hesjes zou willen wassen voor het eigen team. De trainers/begeleiders kunnen samen met de ouders van een team een roulatie-schema maken zodat iedereen 2 a 3 keer per seizoen de hesjes van het team wast. Zo houden we samen elke week de hesjes schoon voor onze kinderen.

Vrijwilligers:
Wij zijn nog steeds met volle energie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen als begeleider of trainer. Mocht u interesse hebben, stuur dan een korte motivatie en ervaring op het gebied van voetbal of coaching naar jeugdcoordinator@rvcceleritas.nl en hans@rvcceleritas.nl. (Mocht u iemand weten dan horen we dat ook graag natuurlijk)

Algemene regels (training en wedstrijd): Nu we weer starten in een nieuw jaar brengen we ook gelijk weer even enkele basisregels onder de aandacht ter herinnering.

De training:
Kom op tijd. Kan uw kind niet, meldt hem/haar dan tijdig af.
Draag gepaste kleding (thermo indien koud, regenjas indien regen) Daarnaast voetbalschoenen en heel belangrijk om blessures te voorkomen, scheenbeschermers.

Meld u uw kind niet af dan start uw kind de eerste minuten van zijn wedstrijd als reserve.

HEEL BELANGRIJK:
Ouders mogen helaas nog steeds niet aanwezig zijn op of om het terrein tijdens de trainingen en wedstrijden. Graag uw kind dus wegbrengen en ophalen bij het hek! (blijf dan wel zo kort mogelijk bij elkaar staan)

Zorg dat je bij wedstrijddagen minimaal 30 min van te voren aanwezig bent, of verzamel bij de club.

Trek thuis altijd je wedstrijdkleding en indien nodig thermokleding aan, want kleedkamers zullen nog gesloten zijn.

Als uw kind op een zaterdag niet kan voetballen, meldt dit dan altijd de dinsdag van te voren. Dit geeft de trainers de mogelijkheid om andere kinderen in te schakelen zodat de rest van het team met een volledig team kan voetballen. (tenzij uw kind natuurlijk ziek is, want dat is overmacht !)

Rest ons te zeggen dat wij er weer ontzettend veel zin in hebben om de kids weer allemaal te verwelkomen op de club en u en uw gezin een gezellig en gezond 2022 toe te wensen.

Roberto Pavan, namens alle coördinatoren !

Share:

Geef een antwoord