• 23 december 2021
  • hans
  • Jeugd Nieuws
  • 0
  • 145 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

December 2021

Sinds RVC Celeritas in 2018 is neergestreken op Sportpark Prinses Irene heeft de JO9-1 als 1e team, door hard te trainen en als echt team samen te spelen, de hoofdklasse weten te bereiken. Voorwaar een geweldige prestatie van de spelers en trainers, wetende dat ze 2,5 jaar geleden in de 8e klasse zijn begonnen. Wie kon dat toen dromen.

Het (jeugd)bestuur feliciteert de trotse trainers, begeleiding en natuurlijk alle spelers met deze geweldige prestatie !!!


Op de foto staan vlnr:

Tim Buitendijk, Dani Alves Helders, Roberto Pavan (trainer), Gianni Pavan, Mustafa Yilmaz Hadi, Nardo Buitendijk (begeleider), Levi Tuijnman, Ivano Plugge en Noud van Veen.

De andere jeugdteams met hun trainers en begeleiding van RVC Celeritas die een prachtige promotie hebben bereikt, zijn:

J07-1: naar de 1e klasse

JO7-2: naar de 1e klasse

J08-1: naar de 2e klasse

J09-2: naar de 2e klasse

J09-3: naar de 3e klasse

Allemaal hartelijk gefeliciteerd en heel veel succes in de nieuwe poule !!! We zijn reuze trots op jullie prestatie als team, ga vooral zo door.

Uiteraard mag hierbij niet vergeten worden dat de jeugdcoördinatoren, op de achtergrond, jarenlang geweldig werk hebben geleverd ter begeleiding van dit hele proces waarbij plezier en prestatie hand in hand ging.

Ook alle jeugdteams met begeleiders en trainers die in dit stukje niet genoemd zijn, dank jullie wel voor jullie geweldige inzet. Ga vooral door en blijf samen je best doen om het beste uit jullie team te halen.

🙏🙏🙏 het (jeugd)bestuur.

Share:

Geef een antwoord