• 23 december 2021
  • hans
  • BESTUUR MEDEDELING, Club Nieuws
  • 0
  • 73 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

GEZELLIGE KERSTDAGEN EN EEN GEZOND 2022,

zegt het (jeugd)bestuur tegen alle leden, vrienden van de vereniging, vrijwilligers, ouders en hun kinderen.

Gezellige dagen samen staan ons weer te wachten na een te korte 1e helft van het seizoen…. Het was een 1e seizoenshelft waar we niet helemaal op gehoopt hadden, met uitzondering van de mooie resultaten die onze vereniging behaald heeft.

De jeugd rammelt flink aan de deur. De jeugd heeft een enorme boost gekregen en groeide enorm, wat resulteerde in een voorlopige ledenstop.

Dames en heren, meldt u gauw aan als trainer of begeleider waardoor we al die kinderen op de wachtlijst ook een fijne voetbaltijd bij ons kunnen aanbieden.

Twee meisjesteams nemen inmiddels deel aan de competitie en maken erg mooie vorderingen. Van de jongensafdeling zijn enkele jeugdteams al goed op weg om de hoofdklasse te bereiken Daarnaast ontwikkelen alle teams zich erg goed door toedoen van de vele enthousiaste en kundige trainers, leiders en hun coƶrdinatoren. Onze complimenten naar jullie allen. We zijn hartstikke trots op jullie !!! Onze vereniging is inmiddels doorgegroeid en bestaat nu uit 17 jeugdteams.

Ook kinderen met autisme hebben bij ons inmiddels een fijn thuis gevonden en trainen met veel plezier om de week op zondag. We hopen het komende seizoen deze kinderen ook echte wedstrijden aan te kunnen bieden. Mocht je nog jongens of meisjes weten die zich ook bij het Jumbo-autiteam willen aansluiten, meld dit dan via de site.

Het 1e elftal en Oliveo strijden samen om het kampioenschap. Het 2e en 4e elftal hebben na een korte inzinking de weg terug naar de top van de ranglijst weer gevonden. We zijn een hartstikke fijn 3e elftal tijdens de 1e seizoenshelft helaas kwijtgeraakt, maar een nieuw 3e elftal heeft zich weer aangediend. Het 35+ team blijft het iedere tegenstander moeilijk maken. Een verrassing aan het einde van het seizoen sluiten we niet uit.

Ook de Walking Football- groep, bestaande uit dames en heren, is een gezellig groepje 60-plussers die wekelijks de (lach)spieren traint tijdens hun onderlinge wedstrijdjes.

Ook mooi om te vermelden is dat er een activiteiten-commissie is, die al weer enige tijd bezig is om leuke activiteiten te organiseren voor jong en “oud”. Wil je hier ook een sociaal steentje aan bijdragen….. Graag !!!

Er is ook een koffiegroep telkens op woensdagochtend in de kantine te vinden en een werkgroep die iedere dinsdag en vrijdagochtend allerlei klusjes op het Sportpark samen oppakken met als doel om even gezellig samen te kunnen zijn.

Tot slot kunnen we met trots zeggen dat het hoofdbestuur en jeugdbestuur beiden zijn versterkt met diverse kundige en gemotiveerde vrijwilligers om onze groeiende vereniging van dienst te kunnen zijn.

Ondanks de Corona, zijn er dus genoeg mooie zaken tijdens de 1e seizoenshelft van het seizoen 2021-2022 op te noemen, waardoor een succesvolle toekomst voor RVC Celeritas aan de horizon gloort.

Nogmaals iedereen hele fijne dagen gewenst met de familie, zorg goed voor elkaar en we zien jullie graag gauw weer in goede gezondheid terug in 2022,

namens het (jeugd)bestuur van RVC Celeritas.

j

Share:

Geef een antwoord