• 19 december 2021
  • hans
  • BESTUUR MEDEDELING, Club Nieuws
  • 0
  • 76 Je kunt het overzicht sorteren door te klikken op één van de vetgedrukte teksten en wisselen tussen lijst en samenvattingen met gebruik van de icoontjes in de rechter bovenhoek.

Beste RVC CELERITAS-leden en ouders,

helaas heeft het demissionair kabinet 18 december nieuwe maatregelen moeten aankondigen in de strijd tegen het Corona-virus. Ook voor het voetballen zijn er strengere maatregelen om het aantal contactmomenten en reisbewegingen te beperken. Deze maatregelen gaan zondag 19 december in en blijven tot en met in ieder geval vrijdag 14 januari 2022 van kracht.

We informeren jullie hierbij wat de maatregelen betekenen voor RVC CELERITAS (zo ver nu bekend):

Alle veldtrainingen voor de senioren vervallen.

Veldtrainingen en onderlinge wedstrijden voor de jeugdteams t/m 17 jaar kunnen doorgaan tot uiterlijk 17.00 uur. Tijdens het sporten hoeft deze groep geen 1,5 meter afstand te houden.

Op dit moment bekijken de sportbonden, waaronder de KNVB, wat de precieze gevolgen zijn van de maatregelen. Mocht blijken dat er voor senioren toch trainingsmogelijkheden zijn, dan laten we dat zo snel mogelijk weten.

Ook zullen de Technisch Coordinatoren bekijken welke eventuele extra mogelijkheden er zijn voor trainingen van de jeugdteams t/m 17 jaar.

Wij vinden het, net als jullie, heel jammer dat er maar zeer beperkt getraind en gevoetbald kan worden. We hopen echter dat deze maatregelen er toe zullen leiden dat we snel weer allemaal kunnen voetballen.

Als je vragen hebt over bovenstaande, dan kan je contact opnemen via de site www.rvcceleritas.nl of neem contact op met uw coƶrdinator.

Met vriendelijke groet,

Bestuur RVC CELERITAS.

Share:

Geef een antwoord